10 Μαρτίου 2011

and he's back

Ναι το ξέρω, δεν έχω τρόπους. Έπρεπε να πω ένα «έχω εξεταστική ρε παιδιά θα τα πούμε σε κάνα μήνα», αλλά βαριόμουν ακόμα και αυτό να κάνω. 
Όχι ότι και καλά ήμουν φουλ απορροφημένος πάνω από τα βιβλία, τις σημειώσεις και τα ατελείωτα pdf με οικονομικούς όρους, θεωρίες και στρατηγικές. Παπαριές, δεν έδωσα ούτε το 1/3 της προσπάθειας που μπορούσα και έπρεπε να δώσω. 
Ο άνθρωπος τελικά δεν αλλάζει, όπως στα 13 μου περίμενα τις τελευταίες ώρες πριν γράψω διαγώνισμα για να κάτσω να στρωθώ και να αγχωθώ, πάνω κάτω τις ίδιες βλακείες κάνω και τώρα. Πρέπει πάντως να ήταν η πιο μεγάλη και βασανιστική εξεταστική που έχω βιώσει, και πάλι όχι λόγω φόρτου, αλλά λόγω πίεσης που ένοιωσα. Σε φάση δεν θα βγω, δεν θα κάνω τίποτα γιατί έχω εξεταστική και γιατί αυτό είναι το σωστό, άσχετο αν χαζεύεις μετά και νοιώθεις ακόμα πιο άσχημα που και κάθησες μέσα και δεν διάβασες. Anyway, it's all behind us now.

Έζησα μια intervention σκηνή την προηγούμενη βδομάδα και συνειδητοποίησα ότι πρέπει οπωσδήποτε μέχρι τον Σεπτέμβρη να τελειώσω την σχολή και να φύγω από εδώ. Σίγουρα έφταιγε και η αποφοίτηση κάποιων φίλων που συνήθιζα να παρακολουθώ μαζί τους, που πάντα σε κάνει να σκέφτεσαι «Μαλάκα εγώ τι κάνω ακόμα εδώ;»
Ήταν και συγκυρία περίεργη εκείνη τη μέρα, λίγο το αλκοόλ, λίγο το ότι ήταν η πρώτη μέρα χωρίς τσιγάρο, και βάλε και κάτι προσωπικά στη μέση και έχεις έναν Θανάση έτοιμο να πάρει μεγάλες αποφάσεις. 


Θα κάτσω να γράψω αυτές τις μέρες για κάποια δισκάκια που μ' άρεσαν. Αποφάσισα να γράφω για δυο και τρία μαζί και να βάζω και κάνα λινκ ξανά. Αυτά.

2 σχόλια:

  1. Welcome back :)

    (Άσχετη απορία: τι είναι η intervention σκηνή; Τι σημαίνει εννοώ, όχι ποια ήταν αυτή που έζησες.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και καλά κάποια σκηνή που σε κάνει να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι, τις συνήθειες σου κλπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή