10 Σεπτεμβρίου 2010

A Bunch of Vinyls + AF

Σαν κάθε ποζεράς που σέβεται τον εαυτό του μαζεύω και εγώ βινύλια. Εμ τι περίμενες ότι δεν θα ικανοποιώ όλα τα κλισέ του και καλά μουσικόφιλου-χιπστερά; Χα!

Είχα καιρό να παραγγείλω βινυλιάκια, πάνω από 2 χρόνια και το γυρόφερνα πολύ καιρό στο μυαλό μου. Έτσι πήρα τα εξής:

The Pains of Being Pure at Heart - s/t
Mogwai - Mr. Beast
Arctic Monkeys - Humbug
Ratatat - Classics
A Place to Bury Strangers - Exploding Head

Έλεγα να βάλω και φώτο αλλά ντάξει μην το παραχέσουμε, αυτό το ποστ είναι showoff από μόνο του δεν χρειάζεται και σάλτσα!

Επίσης σήμερα έκλεισα εισιτήριο για να δω τους Arcade Fire, στη Βαρκελώνη οπότε θα πραγματοποιήσω δύο απωθημένα μου, σε ένα ταξίδι! ain't life sweet? (sometimes)
Τώρα κράχτε τους όσο θέλετε, για το ότι έχουν ξεπουληθεί, ότι το Suburbs είναι μέτριο και μια απ' τα ίδια, ότι ότι... Στα αρχίδια μου!
Οι Arcade Fire είναι από τις καλύτερες μπάντες της γενιάς μας, έχουν κάνει το απόλυτο που ελάχιστοι έχουν καταφέρει στα 00's, με τρεις στις τρεις αριστουργηματικές κυκλοφορίες και συνήθως ασχολούμαστε με συγκροτηματάκια του ένα άλμπουμ, μην πω του ενός single και μας ξινίζει όταν κάποιοι ξεχωρίζουν από την μετριότητα και βρίσκουν απήχηση σε ένα κάπως πιο ευρύτερο κοινό.

Πφφφ πρέπει να φταίνε οι αυπνίες :P

3 σχόλια:

  1. Χάρηκα μ' αυτό το ποστ... Μου 'φτιαξε τη μέρα σε φάση. Ίσως γιατί και 'γω μαζεύω βινύλια...
    Όσο για τους Arcade Fire... Ντάξει ίσως να μην τους γουστάρω εγώ και οι φίλοι μου γι' αυτό που γράφεις, αυτό το "της γενιάς μας". Της γενιάς ΣΟΥ θα διορθώσω γιατί με την καμία δεν είναι της δικής μου... Χμμμμ... Της δικιάς μου θα έλεγα ότι μάλλον είναι οι Fugazi... Oh well... Καλημέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλοάκουστα!
    Ο σωστός ύπνος είναι τέχνη. Δεν την κατέχω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τη σειρά μου χαίρομαι που σου έφτιαξα τη μέρα ακόμα και αν δεν συμφωνούμε για τους AF :)

    Άσε absentminded και εγώ το έχω χάσει με τον ύπνο.. Γενικά η καθημερινότητα μου ταιριάζει τρομερά με το 'make you mine' των drums αν εξαιρέσεις τα ρομαντικοχαζά του κομματιού που δεν με εκφράζουν at the moment :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή