23 Αυγούστου 2010

The Drums - The Drums

Για τους Drums λογικά έχεις διαβάσει παντού, οπότε αυτό το post μου είναι λίγο άχρηστο μιας και το debut τους θα ήταν μέρος του καλοκαιρινού σου soundtrack. Για μένα τουλάχιστον ήταν.

Τότε γιατί γράφω για αυτούς? Γιατί ο ενθουσιασμός μου ακόμα να τελειώσει τόσο για το debut τους όσο και για το περσινό ep τους 'Summertime!'.
Στο ίδιο ύφος κινείται και το album τους, πότε με δυναμικές 80's ποπ μελωδίες, μπαλαντούλες βγαλμένες κατ' ευθείαν από τα 60's και σε όλα αυτά ένα περιτύλιγμα από κιθάρες που δεν μπορώ να αποφασίσω άμα μου θυμίζουν πιο πολύ τους New Order ή τους Beach Boys. Either way το αποτέλεσμα τους πάει, και σε αυτή την περίπτωση πίστεψε με πρέπει να πιστέψεις όλο το hype γύρω από το όνομά τους.

Για μένα οι πιο δυνατές στιγμές του album είναι τα Best Friend, Forever and ever Amen, η κομματάρα του δίσκου - I'll Never Drop My Sword, και δύο κομμάτια που υπήρχαν και στο ep (Let's Go Surfing και Down by the Water).

Νομίζω ότι άμα οι New Order πειραματιζόντουσαν ποτέ με πιο surf pop/rock κομμάτια το αποτέλεσμα θα ήταν οι Drums. Ε άμα και με την τελευταία τσιτάτη ατάκα δεν σε έψησα να τους ψάξεις τι να πω!



2 σχόλια:

  1. emena den htan meros tou kalokairinou mou soundtrack...

    sibathes blog as poume :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ ας πούμε, να τα ακούσεις ακόμα προλαβαίνεις λίγο καλοκαίρι ξερωγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή