12 Αυγούστου 2010

Spoon - Transference

Οι Spoon είναι μια μπάντα από το Austin, Texas. Προσωπικά τους έμαθα με το Gimme Fiction, και από το 2007 και έπειτα λιώνω το Ga Ga Ga Ga Ga.
Το Transference είναι ένας δίσκος που θέλει λίγο τον χρόνο του για να τον αγαπήσεις, όμως με το που θα του δώσεις 2-3 προσεκτικά ακούσματα θα σου κολλήσει στο μυαλό στα σίγουρα.

Κορυφαίες στιγμές του Transference για μένα είναι: Is Love For Ever?, Who makes your money, Written in Reverse, Goodnight Laura (το τραγούδι αυτό μου έχει κολλήσει και το ακούω κάθε βράδυ πριν πάω για ύπνο, θα μπορούσε άνετα να το είχε γράψει ο McCartney στην καλύτερη περίοδο του με τους Beatles).

Εννοείται ότι όλο το album ακούγεται μονοκοπανιά χωρίς να θέλεις να κάνεις skip σε κανένα κομμάτι και εννοείται ότι θα είναι σε όλες τις σοβαρές top λίστες για το 2010.

It's a fact, Spoon did it again!http://torrents.thepiratebay.org/5271206/Spoon_-_Transference_%5B2010-MP3-Cov%5D%5BBubanee%5D.5271206.TPB.torrent

P.S. Note to myself, πόσο μαλάκας πρέπει να είμαι που δεν έχω τσεκάρει ακόμα τα προηγούμενα album τους?

2 σχόλια:

  1. το a series of sneaks πρέπει να ακούσεις οπωσδήποτε.και το kill the moonlight.γενικότερα όλα αριστουργήματα είναι.μπαντάρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι στα άμεσα σχέδια, όχι τίποτα άλλο νοιώθω τύψεις :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή